מגמות ומסלולים

אוטוטרוניקה

לימודי האוטוטרוניקה מתקיימים בסביבת לימוד חדשה ובמעבדות ציוד המתקדם ביותר.  תכנית לימודים מגמת האוטוטרוניקה כוללת, בנוסף למקצועות העיוניים, גם לימודי אלקטרוניקה, חשמל ומכונאות רכב, ומחשבים.

קירור, מיזוג אוויר וחשמל מוסמך

לימודים מתקדמים לייצור מערכות מיזוג אויר וקירור , שיבוץ רכיבים מתוחכמים במתקני מיזוג . תחזוקה שוטפת ובקרת איכות . במקצועות החשמל ניתן דגש מיוחד לעריכת תכניות טכניות חשמליות וללימוד מערכות פיקוד ובקרה . ההתנסות נעשית באמצעות בקרים מתוכנתים ותוכנות מחשב . תכנית הלימודים משלבת לימודים עיוניים ועבודה בסדנת קירור ובמעבדות חשמל.

מנהל לוגיסטי, שיווק וקידום מכירות

ההתמחות העיקרית בלוגיסטיקה ( מנהל טכני ) מכשירה את התלמידים לעסוק בניהול מלאי , רכש , אספקה ממוחשבת ,סחר ושילוח בינלאומי , ניהול משאבי אנוש ומנהל טכני, שימוש ויישום תוכנת ERP. בנושאי מנהל לומדים התלמידים ארגון וניהול משרד ממוחשב , ניסוח ועיצוב מכתבים מנהליים , מסחריים ומשפטיים . הדפסה במעבד תמלילים בשיטה העיוורת.

תיב"ם – תכנון וייצור באמצעות מחשב CNC

הפעלת מכונות באמצעות מחשבים, הלימודים מקיפים חומר תיאורטי ומעשי על עולם המכונות, חוזק חומרים, תורת המקצוע, שרטוט ידני וממוחשב וחריטה וכרסום באמצעות מחשב. תכנית הלימודים משלבת לימודים עיונים ובעבודה מעשית בסדנאות ביה"ס והמפעלים בבסיס הצבאי.